Viorica Dăncilă, făcută PRAF de un jurnalist celebru. După aproape trei ani de guvernare, social democraților li s-au adus acuzații grave după ce Viorica Dăncilă a fost dată afară de la Palatul Victoria.

Viorica Dăncilă, făcută PRAF de un jurnalist celebru!

După votarea moțiunii de cenzură, PSD a pierut puterea, dar nu a scăpat de acuzațiile grave. Viorica Dăncilă a fost dată afară de la Palatul Victoria, însă social democrații sunt în continuare . Aceștia sunt considerați responsabili pentru legea recursului compensatoriu care a eliberat zeci de mii de infractori din pușcării, informează capital.ro.

Citește și:

În acest sens, jurnalistul Radu Banciu îi critică dur pe cei de la PSD și le face praf guvernarea, dar și deciziile luate.

„Numai pentru asta PSD trebuie să dispară din istorie pentru că asta a fost făcută în ciuda României, în disprețul pentru omul corect. (…) Asta cu eliberările din pușcărie, numai pentru că tu știi că oamenii de joasă speță, vorbim de borfași, de infractori, de violatori, sunt PSD-iști, știi că numai oameni cu puțină minte, fără carte, ăștia votează PSD, PSD-știi știind asta au făcut un rău intenționat României. I-au eliberat din pușcărie ca să aibă sprijin din partea acestei categorii. Este absolut revoltător. Toți șpăgarii din PSD și-au bătut joc de națiune deși ei erau în gură numai cu pensii și cu salarii”, a comentat jurnalistul în emisiunea moderată de el pe B1TV.

Citește și:

Mai mult, Radu Banciu a condamnat și faptul că PSD continuă să se laude cu creșterea pensiilor și a salariilor.

”Este cea mai penibilă snoavă, nimeni nu îți dă nimic în realitate, nimeni nu dă doi bani pe tine. În realitate tu nu câștigi nimic. Este revoltător că mai există oameni în România care încă au impresia că mărirea pensiilor și a salariilor în sistemul public le va aduce propășirea”, a mai adăugat jurnalistul.