În plină campanie electorală, Viroca Dăncilă, aflată la Suceava, a făcut declarații uluitoare. Menite să cutremure din temelii toate clasamentele și previziunile legate de alegerile prezidențiale.

E un context în care pur și simplu ceilalți candidați din această cursă, în afară de președintele în funcție, pur și simplu nu mai contează.

“Sunt convinsă că contracandidatul meu este Klaus Iohannis şi sunt singurul contracandidat care contează în această luptă.

Nu vreau să credeţi că acest lucru este o aroganţă, dar uitaţi-vă la toţi ceilalţi că au răspuns ordinului dat de Iohannis pentru demiterea acestui guvern.

Citește și:

Deci într-un fel s-au subordonat domnului preşedinte Klaus Iohannis şi atunci de ce să credem că intră într-o luptă cu domnul preşedinte dacă au ascultat de ceea ce le-a ordonat domnul preşedinte legat de demiterea acestui guvern”, a spus Viorica Dăncilă, premier interimar al României, după cum consemnează portalul www.cancan.ro.

Pe de altă parte, lidera PSD a ținut să spună că nu e o problemă faptul că moțiunea de cenzură a reușit. Însă a reproșat Opoziției că n-a venit cu o alternativă la înlăturarea Guvernului în funcție.

“Nu e o problemă că a trecut moţiunea, se întâmplă, au mai fost moţiuni de cenzură care au trecut, dar în momentul în care dărâmi un guvern, toate celelalte partide politice trebuiau să aibă o alternativă, trebuiau ceilalţi să discute, noi vrem alegeri în două tururi sau noi vrem alegeri anticipate.

Citește și:

Toate aceste lucruri trebuiau discutate şi vedeau dacă au această alternativă, dacă dădeau dovadă de responsabilitate. Dar vedem acum că nu se înţeleg în niciun fel şi atunci toată lumea se întreabă ce urmează”, a conchis Viorica Dăncilă.