Mâine va fi votul decisiv în Parlament. Guvernul PNL va cere votul de încredere al Legislativului.

Dar până atunci actualul premier, interimar, Viorica Dăncilă, lansează un atac decisiv împotriva premierului desemnat, Ludovic Orban.

În primul rând, Viorica Dăncilă îi amintește, sarcastic, lui Ludovic Orban de o anume plângere penală pe care acesta a făcut-o împotriva actualului șef al PSD.

Nu întâmplător, doamna Dăncilă îl califică pe Orban drept ”expert” în această speță, potrivit site-ului www.romaniatv.net.

“Luni va fi un vot pentru noul Guvern, va fi un vot pentru instalarea unui premier expert în plângeri penale.

Citește și:

Eu vreau să-i mulţumesc pentru plângerea de înaltă trădare pe care mi-a făcut-o pentru un parteneriat strategic cu o ţară prietenă, un premier care parcă joacă într-o scenă de comedie.

Pentru a ajunge acolo, la unii le promite că vor fi alegeri pentru primari în două tururi, la alţii le spune într-un singur tur.

La unii le promite alegeri anticipate, la unii le promite că nu vor fi alegeri anticipate. Aceste promisiuni nu sunt pentru români.

Dar toate promisiunile lor sunt doar pentru ei. Unde sunt măsurile bune pentru popor, pentru oameni?

Unde sunt lucrurile bune pe care mulţi le aşteaptă în această ţară?

Citește și:

Nu o să le vedem, pentru că ei lucrează doar pentru ei şi pentru că nu au înţeles că această ţară nu este România lui Iohannis, este România tuturor românilor, că un preşedinte nu trebuie să aibă în inimă doar culoarea galbenă, trebuie să aibă în inimă roşu, galben şi albastru”, a conchis Viorica Dăncilă.