Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, are în soția sa, Oana, un sprijin de nădejde. Aceasta stă lângă soțul ei tot timpul și încearcă să-l ajute cu toată puterea sa. Cu atât mai mult cu cât bărbatul trece printr-o cumpănă.

Oana Lis a povestit, potrivit site-ului www.cancan.ro, că Viorel Lis trece printr-o perioadă de depresie, iar aceasta e cauzată de afecțiunile pe care le are.

Cei doi, remarcă sursa citată, nu au mai fost văzuți demult în public. Au rămas, în schimb, un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, la bine, dar și la greu.

Au fost însă și momente în care Viorel a fost scos din starea sa de depresie, iar asta s-a întâmplat datorită unei anumite decizii a Oanei.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

“Din păcate, Viorel este diagnosticat cu depresie. Pe de o parte este normal având în vedere toate problemele medicale din ultimii ani.

E normal să-ţi afecteze şi psihicul, ia şi pastile din acest punct de vedere ca să poată să doarmă, să stea liniştit şi eu îl ajut cu ce pot ca soţie psiholog.

De exemplu, am fost plecaţi la mare vreo 10 zile şi la început nici nu voia să meargă, nu voia să iasă din casă, a trebuit să mă rog de el, a trebuit să insist şi apoi când s-a întors de la mare, Doamne, deci era alt om”, a spus Oana Lis.