Sunt ani buni de cand Oana si Viorel Lis tin mereu prima pagina a tabloidelor, dar si pe cei care ii urmaresc prima pagina a ziarelor. Cei doi sunt mereu sinceri si deschisi, oferind detalii picante despre casnicia lor.

Recent, in cadrul unui interviu, cei doi au oferit informatii proaspete despre casnicia lor, despre greselile pe care le fac, dar si despre dorinte si sentimente.

In plus, fostul edil al Capitalei a marturisit care este cea mai mare greseala a Oanei Lis.

„Cu mâncarea face o greșeală mare, în rest nu. Se depune. La Oana se depune. Oana e o fată bună. Oana ascunde ciocolata prin casă” a mai marturisit Viorel Lis.

Citește și:

Viorel Lis a vorbit si despre cei 20 de ani petrecuti langa tanara sa sotie.

Într-o căsătorie trebuie să lase și unul și altul mult, să nu conteze numai părerea unuia, să țină cont și de părerea celuilalt. Uite așa am lăsat eu 20 de ani! Eu cred că eu las mai mult. Când ești mai tânăr, ești mai ambițios, nu-ți place să te cerți. Acum, la vârsta mea, ne înțelegem excelent. Oana s-a obișnuit după mine, duce viața unui pensionar”a mai spus Viorel Lis.

Oana Lis a oferit si ea dezvaluiri despre relatia sa! Atat ea, cat si Viorel Lis, isi doresc sa fie sanatosi si sa se bucure de viata si prieteni cat mai mult timp.

Citește și:

„O studentă și un pensionar, cuplul modern. Ascundem unul de altul ciocolata prin casă, că el are diabet, eu că vreau să slăbesc. Moș Crăciun trebuie să-mi aducă dulciuri. Ne dorim să fim sănătoși, să ne bucurăm de viață, de prieteni. 20 de ani au trecut foarte repede, pentru că tot timpul am făcut lucruri. Acum vreau să-mi deschid cabinet, când îl văd pe Viorel că doarme, îmi vine să-i dau cu ceva în cap. Îmi doresc o mașină nouă!” a povestit Oana Lis.