Viorel Cataramă, celebrul om de afaceri care la 60 de ani a devenit tată de fată, a făcut un anunț de ultimă oră. Este gata să accepte condițiile impuse de Negoiță.

”Decizia mea a fost şi este că pachetul de 51% să îl vând pe un leu. Asta ce înseamnă? Că cei care vin, asta e condiţia, să aducă 500 de mii de euro în societate pentru a aduce la zi datoriile scadente: salarii, furnizori. Cam asta e condiţia”.

Imediat după acest anunț făcut de Negoiță a, în cadrul unei conferințe de presă,  Viorel Cataramă, afaceristul, candidatul la alegerile prezidențiale din partea Partidului Dreapta Liberală, a făcut o declarație, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO.  Este dispus să cumpere pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo București, pentru o sumă simbolică de un leu.

Citește și: Dana Războiu, victimă a violenței fizice. Mărturisiri despre problemele din căsnicie

”Am înaintat domnului Ionuț Negoita oferta de cumpărare a 51% din acțiunile clubului Dinamo. Pot emite imediat o scrisoare de garanție bancară în valoare de 500.000 de euro pentru semnarea contractului.”, a spus, pentru sursa citată, milionarul Viorel Cataramă.

Reamintim că medicul estetician Adina Alberts  și Viorel Cataramă au devenit părinți în urmă cu patru ani. Primul copil al cuplului a venit în familie chiar de Sfânta Maria, aşa că cei doi au hotărât ca numele fetiţei să fie Briana Maria Cataramă.

Omul de afaceri a oferit atunci mai multe detalii despre bebeluşul său: „Mulţumesc pentru felicitări. Fetele sunt bine, foarte bine, toată lumea e bucuroasă, fericită. Evident când se naşte un copil, e un moment de maximă bucurie şi fericire. Are 51 de centimetri lungime şi 3,59 kilograme la naştere,” a spus Viorel Cataramă.