Vin schimbari majore pentru o zodie! Saptamana aceasta este plina de modificari uimitoare in horoscop!

“Marte, guvernatorul lor, a scăpat așa ușor de un careu cu Neptun, încep să vadă mai clar lucrurile, dacă nu au făcut niște schimbări săptămâna ce stă să se încheie. Odată cu intrarea lui Mercur în Pești, îi veți vedea pe Berbeci mai liniștiți, mai calmi, vor dori să nu se mai grăbească, să nu se mai aibă imboldul acela recunoscut.

Până pe 7 februarie, vor avea în casa a 12-a și pe Mercur, și pe Venus, ceea ce îi face foarte retrași, foarte liniștiți. Puteți să-i înțepați, ei nu vor reacționa ca de obicei. Dar, spre sfârșitul săptămânii, când Venus intră acolo, dacă i-ați greșit unui Berbec, să nu stați prin zonă, pentru că acea conjuncție a lui Venus cu Lilith și acea Lună Plină în Leu îi vor face foarte declarativi în zona sentimentală. Se vor victimiza și dramatiza foarte mult, vor spune doar ce i-a supărat pe ei, nu se vor gândi deloc că și ei au greșit. S-ar putea să vă confuzeze pe mulți dintre voi.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

În ceea ce privește zona profesională, v-aș ruga să nu stați în case, să ieșiți la concerte, să discutați foarte mult cu prietenii. Acolo unde nu vă așteptați, s-ar putea să apară o șansă.”, sunt previziunile astrale ale astrologului Dc News, Daniela Simulescu, pentru Berbeci și cei cu ascendent în Berbec.