Vila lui Ilie Nastase este bantuita?! Cauza pentru care toate sotiile tenismenului au fugit din locuinta

Locuinta lui Ilie Nastase din cartierul Primaverii este din nou in renovare! Fostele sotii ale tenismenului au incercat din rasputeri sa o faca mai primitoare, dar pana la urma au parasit-o.

Brigitte a facut modificari dupa plecarea Amaliei Nastase, iar acum este randul Ioana Nastase sa redecoreze dupa Brigitte. Actuala doamna Nastase se ocupa de renovarea dormitorului si a livingului si este hotarata sa faca si o sfestanie pentru alungarea energiilor negative.

Ioana Nastase a parasit casa sotului sau de mai bine de o luna! Aceasta a motivat ca nu se simtea deloc bine in vila din cartierul Primaverii, asa ca a inchiriat un apartament de doua camere in Pipera, iar Ilie Nastase o viziteaza acolo. Ei bine, se pare ca mutarea a facut-o in special pentru ca lucruile au inceput sa scartaie in relatie.

Citește și:

Pentru intoarcerea sa, Ioana i-a cerut sotului sau sa faca renovari in casa din Primaverii, iar apoi o sfestanie. Odata ce a primit acordul, Ioana s-a pus pe treaba.

O schimbare e întotdeauna binevenită. Da, am vizitat mânăstirile din Moldova, l-am dus pe Ilie să îşi liniştească sufletul. El tot timpul îmi spune ”măi, femeie, până la tine nu am fost deloc la mânăstiri!”. Şi am observat chiar şi o schimbare la el. E mai liniştit, ceea ce contează foarte mult. Încerc să schimb ceva şi prin casă, vreau să fac totul după gustul meu. Renovăm puţin, schimbăm mobilierul în dormitor şi în living”, a declarat Ioana pentru Click!.