}

Viitoare campioane prezente la Cupa Nadia Comăneci

Viitoare campioane prezente la Cupa Nadia Comăneci
Viitoare campioane prezente la Cupa Nadia Comăneci

Fundația Nadia Comăneci în parteneriat cu CSM Onești organizează a V-a ediție a Cupei Nadia Comăneci.  Evenimentul sportiv se va desfășura în perioada 26-28 aprilie, face parte din programul competițional  și va avea ca participante peste 90 de gimnaste de la cea mai mica categorie de concurs, 9-11 ani, respectiv junioare III, nivelul  I și II.

Competiția, ajunsă la cea de-a V-a ediție, face parte din compețiile la care pot participa micile gimnaste și astfel să obțină experiență de concurs înaintea concursului național. La Cupa Nadia Comăneci participa sportive de la cele două cluburi din Onești, Colegiul Sportiv Nadia si CSM-ul, precum de la Cluburile de gimnastică din Arad, București,  Dinamo și  Steaua, Focșani,  Bacău, Bârlad, Ploiești.

a declarat Ingrid Istrate, director CSM Onești

Dna. Ingrid Istrate, antrenor de gimnastică, conduce CSM Onești, din 2009. Dna Istrate a reusit să dezvolte o echipă de oameni dedicați activități sportive. Aplicând un management performant rezultatele nu s-au lăsat prea mult așteptate,  anul acesta, CSM Onești, va ajunge la al 500 – lea titlu de campion național pe club ( atletism, gimnastica, haltere, lypte libere, judo, tenis). Sub coordonarea lui Istrate CSM Onești a avut trei participări și o medalie la Olimpiadele din 2012 și 2016.   ( 2012: atletism – Lavric Mirela și gimnastică – Chelaru Diana, 2016: atletism – Panturoiu Andreea )

 

Implicată de mulți ani în formarea viitorilor campioni, Ingrid Istrate ne-a declarat:

Acești aproape 9 ani, m-au format, m-au întărit și m-au făcut să văd altfel sportul de performanță și munca din spatele rezultatelor. Apreciez altfel efortul tuturor pentru a obține o medalie,..

(citiți mai mult aici)

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X