Concert incendiar, Still Corners revin la București

După show-ul sold-out de anul trecut, formația britanică Still Corners, cunoscută pentru stilul dream-pop inconfundabil, va concerta din nou la București, sâmbăta aceasta, 1 iunie, după ora 21, la Control Club.

Înființat în 2010, la Londra, Still Corners este proiectul dream-pop al producătorului Greg Hughes și cântăreței Tessa Murray. Cu influențe diverse, de la Vangelis și Ennio Morricone, la synthpop-ul fermecător al anilor ’80, cei doi au atras atenția casei de discuri Sub Pop, care le-a lansat primele două albume.

Anul trecut, Still Corners au revenit cu albumul Slow Air, lansat la propriul label, Wrecking Light Records, un disc compus și înregistrat în Austin, Texas, ce continuă explorarea unui sound atmosferic, specific formației, punctat de linii de chitară acustică și electrică.
Noul disc a însemnat un amplu turneu în Europa, Statele Unite și Asia și deschiderea către un public mai larg. Recent, piesa lor Submarine a fost inclusă în compilația Uncut Magazine, curatoriată de The National.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X