evzmonden.ro Web analytics

VIDEO / Foștii membrii ai trupei „Akcent” au dat lovitura! Vezi aici despre ce este vorba

VIDEO / Foștii membrii ai trupei „Akcent” au dat lovitura! Vezi aici despre ce este vorba
VIDEO / Foștii membrii ai trupei "Akcent" au dat lovitura! Vezi aici despre ce este vorba
Lansat aseara, noul single Two (Mihai Gruia si Sorin Brotnei, fostii membrii ai trupei Akcent), se bucura de un real succes. In doar o ora de la lansare piesa „Vinovat” acumulase peste 10.000 de vizualizari pe Youtube. In prezent piesa are peste 30.000 de mii de vizualizari in primele 12 ore, peste 2000 likeuri si peste 200 de mesaje pozitive.
vinovat final
Single-ul este compus de Mihai Gruia si Dorian Oswin in studioul Mango Music. La versurile piesei a contribuit si Cosmescu Octavian Cosmin (Cosy) din echipa Mango.
“Vinovat” este o piesa sensibila, o noua abordare pentru stilul TWO. Am considerat ca Mellina, artista Mango Records care cu un an in urma facea furori impreuna cu Vescan cu piesa “Poza de album”, produsa tot in studioul Mango Music, este cea mai potrivita alegere pentru a canta refrenul piesei”, declara Mihai Gruia.
“Mellina este artista noastra pe care mizam la Mango Music si pentru care avem pregatite multe piese bune pentru 2016, piese pe care abia asteptam sa vi le aratam. Cand ne-am dat seama ca o voce de fata ar fi potrivita pentru refren, imediat ne-am gandit la Mellina iar ea a fost foarte incantata de propunere. Speram ca piesa sa ajunga la inimile oamenilor “, au declarat Mihai Gruia si Sorin Brotnei, membrii trupei TWO.
„Ma bucur ca am avut ocazia sa intrepretez o piesa cu atata emotie in ea. Este o poveste in care oricine se poate regasi. Si sunt extrem de bucuroasa de colaborarea mea cu Mihai si Sorin si producatorul Dorian Oswin. Sunt trei oameni frumosi pe dinafara si pe dinauntru. Vor mai urma si alte colaborari la fel de frumoase”, a adaugat Mellina, supra-numita si „Regina Youtubului”, datorita numarului mare de vizualizari pentru hit-ul „Poza de album”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X