Video – Cezar Ouatu, MOMENT UNIC pe scena X FACTOR din UK. Reactia INCREDIBILA a juriului dupa AUDITIE: „Emiți o energie uriașă!”

Video – Cezar Ouatu, MOMENT UNIC pe scena X FACTOR din UK. Reactia INCREDIBILA a juriului dupa AUDITIE: „Emiți o energie uriașă!”
Video - Cezar Ouatu, MOMENT UNIC pe scena X FACTOR din UK. Reactia INCREDIBILA a juriului dupa AUDITIE: "Emiți o energie uriașă!"

Cezar Ouatu a reusit sa uimeasca juriul de la X Factor din Marea Britanie in momentul in care a urcat pe scena si a interpretat aria „Nessun Dorma” in cadrul auditiilor. 

Îmi este imposibil să înțeleg ce reușești să faci cu vocea ta. Este absolut incredibil”, i-a spus Louis Tomlinson. Simon Cowell a adăugat: „Cezar, proiectul tău, pentru noi, este foarte special. Emiți o energie uriașă!”, informeaza B1.

Cezar Florin Ouatu, interpret român de operă, a facut dezvăluiri si despre cum a ajuns să cânte la X Factor din Marea Britanie.  „Totul a plecat de la un pariu pe care l-am pierdut și porunca în urma acestuia a fost să mă înscriu pe aplicația respective, la întâmplare (…) Apoi am luat-o în serios”, a dezvăluit Cezar Ouatu, potrivit a1.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X