Victoria Beckham a spus adevărul! Vedeta TV a mărturisit într-un interviu pentru emisiunea This Morning, că nu se teme de trecerea anilor.

Chiar dacă are 45 de ani, Victoria Beckham, soția fostul fotbalist britanic David Beckham, a afirmat că încearcă să se fie într-o formă fizică cât mai bună.

Victoria Beckham: „Nu mă deranjează că îmbătrânesc”

„Nu mă deranjează că îmbătrânesc și nu voi încerca să par mai tânără decât sunt. Vreau doar să arăt bine și să fiu sănătoasă pentru vârsta pe care o am. Încerc să ajung la cea mai bună versiune a mea și să am grijă de mine cât mai bine. Adevărul este că nu vreau să arăt altfel decât așa cum sunt”, a declarat fosta componentă a formației Spice Girls, potrivit El Pais.

Citește și:

„Îmi place cum sunt pentru că acest lucru mă definește. Toți îmbătrânim și este un lucru pe care l-am acceptat total”, a adăugat ea.

Vedeta a spus ce face pentru a se menține în formă: „Mă antrenez mult… Vreau să fiu sigură că sunt mereu plină de energie pentru că zilele mele de lucru sunt foarte lungi și în plus sunt mamă și am nevoie să fiu mereu în formă”, a afirmat vedeta.

Artista este căsătorită cu fostul fotbalist britanic David Beckham de peste 20 de ani. Cei doi au împreună patru copii: Brooklyn, de 20 de ani, Romeo, de 17 ani, Cruz, de 14 ani, și Harper, de opt ani.

Citește și:

Referitor la relția dintre David si Victoria au aparut numeroase zvonuri cu privire la separarea celor doi. Ca să pună punct acestui subiect, soțul cântăreței  a vorbit despre căsătoria cu Victoria, pe care a descris-o ca fiind o „muncă grea”. El a precizat că relația lor a devenit mult mai complicată odată cu trecerea timpului.

„Atunci când ești căsătorit pentru o perioadă la fel lungă ca în cazul nostru, este o muncă grea. Devine puțin mai complicat. Câteodată lucrurile mărunte fac cea mai mare diferență. Am observat asta cu copiii mei”, spune David, în interviul acordat show-ului The Sunday Project.