Victor Slav, prima reacție după ce mama copilului său a anunțat divorțul. După căsătoria eșuată cu vedeta de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a decis să își unească destinul cu al omului de afaceri, Alex Bodi. După doar trei luni de căsnicie, relația celor doi a ajuns la final. Fosta soție a lui Victor Slav a depus actele de divorț la notar.

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru cancan.ro că Drăgușanu a fost agresată frecvent în decursul acestor luni de Budi. Așa că blondina a mers la notar pentru a depune actele de divorț.

Potrivit unor surse ale sursei citate, Victor Slav le-ar fi mărturisit unor apropiați că nu se bagă în viața fostei sale soții și că nu vrea să comenteze despre situația între Bianca și Alex Bodi. Însă despre motivele care au dus la destramarea celebrului cuplu, Alex Bodi a oferit primele detalii despre separarea lor.

Citește și:

 

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate.

Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a spus Alex Bodi pentru Spynews.