Victor Slav, lacrimi in fata lui Teo Trandafir! Prezentatorul TV i-a transmis un mesaj incredibil Biancai Dragusanu: „Daca eu am fost idealul, ii doresc sa…”

Victor Slav, lacrimi in fata lui Teo Trandafir! Prezentatorul TV i-a transmis un mesaj incredibil Biancai Dragusanu: „Daca eu am fost idealul, ii doresc sa…”
Victor Slav, lacrimi in fata lui Teo Trandafir! Prezentatorul TV i-a transmis un mesaj incredibil Biancai Dragusanu: "Daca eu am fost idealul, ii doresc sa..."

Victor Slav, lacrimi in fata lui Teo Trandafir! Prezentatorul TV i-a transmis un mesaj incredibil Biancai Dragusanu: „Daca eu am fost idealul, ii doresc sa…”

Victor Slav a fost invitat in cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir, unde si-a deschis sufletul si a oferit amanunte nestiute despre viata sa personala. Imediat dupa prezentarea spectaculoasa pe care i-a pregatit-o Teo, prezentatorul TV s-a aratat vizibil emotionant, avand lacrimi in ochi.

Invitat la emisiunea Teo Show, Victor Slav a vorbit despre ultimii ani grei din viata sa, despre reprosul pe care l-a facut parintilor sai, despre stirile aparute despre el, dar si despre ultimele sale relatii, cea pe care a avut-o cu Anda Adam, cat si cea cu mama copilului sau, Bianca Dragusanu.

“Sunt bătătorit, am trecut prin multe. Alții trec într-o viață de om prin ce am trecut eu în ultimii 5-6 ani. Am prins și o perioadă nefastă. Acum s-a mai schimbat. Acum 5-6 ani era simplu să scrii lucruri, să scrii ce îți venea în minte. Pe mine a ajuns să nu mă mai afecteze. Familia suferă. Prietenii suferă. Ai mei au trecut prin momente și sunt învățați. Am cei 7 ani de acasă bine puși la punct. Le-am reproșat părinților mei că au exagerat, dacă ai bun-simț ești vulnerabil. Pe lângă cei 7 ani de acasă, sunt crescut în Ozana, aproape de Pantelimon. Am și școala vieții, chiar dacă nu am lăsat să se vadă.

Am fost ghidat să îmi văd de drumul meu, câinii latră, ursul merge. Nu vreau să intru în polemici. Când mă enervez, fac foarte urât. Dar încerc să mă temperez. Nu degeaba Anda îmi spunea Hulk. Mă cunoștea foarte bine. Am stat atâția ani cu Anda. Îl cunoaște pe cel de atunci, de acum 10 ani. Eram oarecum format. Am cam rămas la fel. Sunt de modă veche, sunt bătrânel, fac 39 de ani. Lumea rămâne șocată când aude că am aproape 40 de ani. Se spune că bărbatul intră în criză la 40 de ani. Dar nu mă simt că voi intra”, a povestit Victor Slav în cadrul emisiunii “Teo Show”.

Eu mi-aş dori ca ea să fie foarte liniştită şi fericită. Pentru că, atât timp cât Bianca este liniştită şi fericită, şi emană în jurul ei acest lucru. Atunci, şi copilul nostru va fi liniştit şi fericit. De asta, eu îmi doresc să fie aşa şi nu altfel. Dacă din punctul ei de vedere, eu sunt idealul care a fost şi s-a dus, pentru că aşa s-a întâmplat. Ca să opresc toate speculaţiile, nu mai e nimic între noi, decât un copil. Încercăm să avem grijă de acest copil cât mai frumos posibil şi cât putem. Dacă eu am fost idealul, îi doresc să găsească pentru a doua oară un astfel de bărbat”, a spus Victor Slav.

Tot in acelasi interviu, prezentatorul TV a vorbit si despre Sofia Natalia, fetita pe care o are cu Bianca Dragusanu.

“Sper ca Sofia să fi luat ce e bun (n.r.: răspunsul lui la întrebarea: «Ce a moștenit fiica lui de la el?»). Am și eu defectele mele, părțile mele mai puțin bune. Sper să fi luat lucrurile bune! Să fie un prieten bun, să încerce să asculte oamenii. Nu sunt dezamăgit de oameni, nu mai am așteptări de la ei, e mult mai bine.

Când ți se naște copilul, testosteronul scade un pic și devii un pic mai blând, mai atent. Legătura între tată și fiică e foarte puternică. Poate nu sunt mai sensibil, dar sunt mai atent. Mi s-au schimbat prioritățile. Acum totul se învârte în jurul ei”, a spus moderatorul emisiunii “Vulturii de noapte”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X