evzmonden.ro Web analytics

Victor Slav: “În 2014, bunătatea este confundată cu prostia. Sunt orice, numai prost nu”

Victor Slav: “În 2014, bunătatea este confundată cu prostia. Sunt orice, numai prost nu”
Victor Slav: "În 2014, bunătatea este confundată cu prostia. Sunt orice, numai prost nu"

Bianca Drăgușanu nu mai are nicio șansă în fața lui Victor Slav. Vedeta Pro TV a declarat, la ultima emisiune la care a fost invitat, că, în ciuda faptului că încă o mai iubește pe Bianca Drăgușanu, totul este foarte clar pentru el și știe că nu este momentul să acționeze sub impuls.

Victor Slav a sperat, până în ultima clipă, faptul că nu se va ajunge la divorț. Chiar dacă s-a întrebat de ce i s-au întâmplat tocmai lui aceste evenimente neplăcute, a încercat să învețe din ele.

“Nu credeam că se va ajunge la divorţ. Nu făceam acest pas dacă credeam că se ajunge aici. Orice se întâmplă în viaţă se întâmplă cu un scop bine definit şi din care ai de învăţat. M-am întrebat de multe ori de ce am trăit acest lucru şi ce ar trebui să învăţ din această experienţă. Eu consider că am învăţat că sunt perfecţionist şi vreau să merg într-o anumită direcţie, nu întotdeauna e bine ce crezi tu sau ce vezi tu vede toată lumea, mai ales o femeie. Am învăţat că nu trebuie să schimb omul de lângă mine. Am încercat să o schimb pe Bianca. Am încercat să o fac să fie mai echilibrată, mai diplomată, să se gândească de două ori înainte, să întrebe şi pe alţii când ia vreo decizie, pe cei apropiaţi.

(…) Bineînţeles că o mai iubesc pe Bianca. Sentimentul de iubire nu dispare imediat orice s-ar întâmpla. Poate fi înlocuit, dar ai doar senzaţia că este înlocuit cu ură sau cu furie, neîncredere. La mine nu mai exisăa furie, totul este foarte clar pentru mine. Eu nu sunt Victoraş băiatul bun, sunt Victor, am 33 de ani. În 2014 bunătatea este confundată cu prostia. Sunt orice numai prost nu. Aşa că nu sunt băiatul bun, sunt un băiat diplomat. Eu, spre deosebire de Bianca, ştiu când să tac şi când să spun unele lucruri, nu acţionz din impuls”, a mai spus Victor Slav.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X