Victor Slav a rupt tacerea! Dezvaluiri incendiare despre Bianca Dargusanu. Sa fie acesta adevaratul MOTIV al divortului?

In cadrul show-ului difuzat de Kanal D, “Vulturi de noapte”, Victor Slav a oferit informatii picante din timpul casniciei cu Bianca Dragusanu, mama copilului sau.

„Țin să precizez încă de la început, înainte să înceapă orice discuție că te iubesc”, i-a transmis Victor Biancai in cadrul unui roast de neuitat, la Kanal D, informeaza Stirescu.

“De când nu mai suntem împreună s-au diminuat considerabil și oglinzile prin casă; apropo de ce vorbeam mai devreme. Îmi aduc aminte că dintre noi lipsea total comunicarea. Cum poți vorbi cu o femeie, care și în bucătărie, când face o simplă omletă pozează ca pentru VOGUE?”

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Si cum ce e mai bun este pastrat pentru final, Victor Slav a incheiat roast-ul intr-o maniera de zile mari si a vorbit si despre partidele de amor cu fosta sa sotie.

‘Și un singur lucru mai vreau să spun: ca să facem sex, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești”, a mai spus fostul prezentator, iar Bianca nu l-a contrazis.