Liderul Pro România nu își face griji în privința Guvernului Orban.

Victor Ponta e sigur că noul Guvern va trece cu bine testul din Parlament. Și știe și cum anume se va întâmpla asta.

El susține că formula a mai fost pusă în practică și în cazul Guvernului Cioloș.

Ca atare, Orban, ca și Cioloș, va răzbate cu ajutorul voturile din PSD.

Aceasta este exența mesajului postat de Victor Ponta pe pagina lui de socializare.

Ponta mai spune și că nu se teme de presiunile care se fac ori se vor face asupra lui și a partidului pe care îl conduce, din cauză că nu susține Guvernul Orban.

Citește și:

”Ca și în Noiembrie 2015 ( Guvernul “Cioloș” ) Guvernul Orban o să treacă cu voturile celor de la PSD – toți cei care susțin PNL , cei care detestă social democrația și alegătorii de stânga vor fi fericiți / zgomotul celor care strigă cu toată puterea să se ridice de pe scaune Dăncilă și gașca ei ( foarte bine) ca să se așeze imediat pe acele scaune Orban & Co ( foarte rău) acoperă tot – oamenii obișnuiți nu contează !

Am plecat in Noiembrie 2015 de la Palatul Victoria sperand sincer ca in locul meu sa vina un Premier si un Guvern mai bun – cand am vazut Guvernul “Ciolos” am fost dezamagit si nu l-am votat ( chiar daca Dragnea a cerut parlamentarilor PSD sa voteze) / si cred ca am avut dreptate!

Citește și:

Ne intoarcem azi la situatia din 2015 : am votat motiunea contra Guvernului “Dancila” pentru ca era nevoie absoluta de o schimbare ( din cu totul alte motive decat in 2015 – dar era nevoie) / ca si in 2015 propunerea facuta de Klaus Iohannis nu raspunde asteptarilor oamenilor – ci doar dorintei si asteptarilor sale !

Nu cred ca Ludovic Orban este capabil sa fie un bun Prim Ministru si nu il voi vota ( indiferent de presiunile, amenintarile si jignirile primite) / nu cred ca un Guvern PNL avand o colaborare dubioasa si instabila cu domnii Barna, Basescu, Hunor, Tariceanu , Borza samd – va scoate tara din criza!

Citește și:

NU voi vota Guvernul Orban PNL – puteti sa imi faceti un nou dosar penal ca in 2015, puteti sa dati drumul la robinetul de minciuni si amenintari online, puteti sa cereti celor care apar la televizor si sunt platiti cu sute de mii de euro din subventia primita de Partide de la Buget – rezist!

Urez succes noului Guvern Orban ( Barna, Băsescu, Hunor, Tăriceanu, Borza) susținut pe sub masă de Viorica Dancilă / eu nu cred însă că va fi eficient și nu voi gira această construcție!”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.