Vica Blochinaa fost taxată de fani, după ce a postat această imagine. Lituanianca se numără printre cele mai frumoase femei, dar ultima imagine postată pe rețeaua personală de socializare a stârnit criticile admiratorilor săi.

Vica a fost taxată de fani! Acesta a făcut o gafă imensă chiar în ”ședința foto” . I-a scăpat un mic detaliu, iar fanii i-au sărit în cap, potrivit cancan.ro.

În imagine, fosta balerină care s-a afirmat în clubul Melody din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania, este îmbrăcată sumar, doar într-un body negru și poartă o pereche de pantofi cu toc. Fotografia  a fost extrem de apreciată, însă fanii au observat că în locul în care s-a fotografiat fosta balerină nu este prea curat. Într-un colț al camerei  se văd multe haine aruncate.

Citește și: Alaptatul în public: o dilemă pentru Cristina Ich? „Nu ai cum să faci așa ceva...”

Blondina a apelat de-a lungul timpului la medicii esteticieni. În 2012 și-a făcut mărire de bust, mai apoi și-a operat nasul, iar în 2017 și-a făcut un implant la partea dorsală așa cum și-a dorit, fund pe care a dat nu mai puțin de 5.000 de euro.

„Pe mine m-a durut foarte mult, sunt o mulţime de operaţii nereuşite. Eu sunt mulţumită că operaţia mea a fost una de succes. Trebuie să existe o proporţie (…) Eu m-am uitat în oglindă şi m-am evaluat. Nu eram mulţumită. Prefer să am riduri de expresie, gura în forma ei naturală. E important să nu exagerezi. Era la modă să înjectezi pomeţii. Atitudinea şi zâmetul sunt mai preţioase decât orice operaţie”, a spus atunci fosta amantă a lui Pițurcă.