Viața unui celebru actor de la noi s-a SCHIMBAT RADICAL! Soția acestuia a făcut anunțul: „Acum nu mai poate să meargă…”. Breaking news

Unul dintre cei mai apreciați actori de la noi se confruntă de mai multă vreme cu probleme grave de sănătate. Acesta suferă de Parkinson şi nu se mai poate deplasa, potrivit Click.ro.

De mai bine de 30 de ani, Valentin Uritescu, în vârstă de 78 de ani, se confruntă cu probleme grave de sănătate, însă în ultima perioadă s-au agravat.

“Nu se simte prea bine. Îi este imposibil să se deplaseze ca altădată, ca acum câţiva ani la Premiile Gopo, când şi-a ridicat premiul. Acum nu mai poate să meargă”, a mărturisit soţia lui, Valeria, pentru sursa citată.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Valentin Uritescu suferă de Parkinson, iar teribila veste l-a adus pe marele actor în pragul sinuciderii:  „Luam un medicament care are nişte reacţii secundare teribile. Îmi venea să mă sinucid. Când mergeam pe stradă şi vedeam un camion, îmi venea să intru în el. M-am dus la Icoana Maicii Domnului, am îngenuncheat şi am plâns. Apoi, am ridicat privirea către icoana lui Iisus Hristos: “Doamne, te rog ajută-mă, mai dă-mi cinci ani, să văd ce se alege din mine!”. Şi mi-a dat treizeci şi ceva de ani!”, a povestit actorul Valentin Urisescu.