evzmonden.ro Web analytics

Vesti tulburatoare despre Elena Merisoreanu! Iubitorii de muzica populara primesc astazi o LOVITURA: „Am probleme grave la …”

Vesti tulburatoare despre Elena Merisoreanu! Iubitorii de muzica populara primesc astazi o LOVITURA: „Am probleme grave la …”
Vesti tulburatoare despre Elena Merisoreanu! Iubitorii de muzica populara primesc astazi o LOVITURA: "Am probleme grave la ..."

Vesti tulburatoare in muzica populara romaneasca! Cea mai buna prietena a Stelei Popescu, interpreta de muzica populara Elena Merisoreanu, se confrunta cu probleme grave de sanatate. 

Indragita artista a fost operata recent din cauza unor probleme la corzile vocale, provocate de aerul conditionat. Se pare ca starea de sanatate a interpretei nu s-a imbunatatit, iar medicii au hotarat sa o interneze o saptamana, prentru a avea siguranta ca va respecta pauza vocala.

Mai mult decat atat, medicii au informat-o pe Elena Merisoreanu ca are probleme cu genunchii, recomandandu-i ca ar fi bine sa slabeasca.

„Din păcate nu mă simt bine și am probleme grave la una dintre corzile vocale. Am făcut prostia să vorbesc la telefon întruna și să merg la spectacole, iar acum nu e bine deloc, risc să nu mai pot cânta. Doctorul m-a chemat la spital și a spus să mă interneze o săptămână, ca să respect pauza vocală. (…) Momentan este bine, însă trebuie să merg mereu la control.

Totul s-a declanșat din cauza problemelor la glanda tiroidă. După ce m-am operat, în 2012, a început transformarea. Degeaba am ținut diete, nu au dat roade. Și mai știți ceva, e cam greu la vârsta mea să mai slăbești. Am peste 80 de kg, vreo 83-84 și nu e bine deloc. Eu mănânc la fel, vă spun sincer, seara mănânc fructe. E adevărat că mai greșesc când vin pe la 3 noaptea de la concerte. Medicul mă sfătuiește să slăbesc, mai ales că am început să am probleme cu genunchii”, a spus Elena Merişoreanu pentru click.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X