Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta pe mana medicilor dupa ce s-a confruntat cu toxiinfectie alimentara.

Pentru ca artista este extrem de atasata de publicul sau, aceasta a tinut sa le transmita si urmaritorilor cum evolueaza stare sa de sanatate.

Nicole Cherry a povestit ce s-a intamplat, ba chiar a facut haz de necaz, spunand ca machiajul ii rezista.

Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry: Un aliment pe care l-am mâncat

„Mi s-a făcut un pic rău de la un aliment pe care l-am mâncat, încă nu ştiu exact care, dar uitaţi-vă şi voi cum mi-a rezistat machiajul ăsta. De aseară, de ieri de la ora 2:00 de când mi s-a făcut un pic rău până acum am rămas aici la spital , pentru că nu m-am simţit foarte bine şi am zis că mai bine să fiu aici aproape de oameni care mă pot ajuta”, a transmis Nicole Cherry într-un videoclip pe care l-a postat pe Instagram.

Citește și: Cum arata Jennifer Lopez in costum de baie. Artista are demential la 50 de ani!

„Da, incredibil ce bine arăt. Şi aşa bolnavă arăt bine. Bolnavă… nu ştiu cum să mă numesc. Cred că o să-mi pară rău că am făcut Story-urile astea că mie nu îmi place să… adică niciodată nu am făcut şi credeţi-mă că nu e prima dată când mi se întâmplă asta, se pare că parcă atrag aşa atenţia, vreau să am atenţie şi nu sunt genul ăsta. Nu-mi place. Dar voiam doar să văd arăt machiajul şi ce bine arăt eu şi credeţi-mă că n-am avut o seară bună deloc, dar de…”, a mai spus Nicole Cherry, făcând haz de necaz, potrivit Cancan.