Vesti triste pentru fanii lui Mihai Traistariu! Din pacate, artistul a ajuns de URGENTA la SPITAL

Vesti triste pentru fanii lui Mihai Traistariu! Din pacate, artistul a ajuns de URGENTA la SPITAL
Vesti triste pentru fanii lui Mihai Traistariu! Din pacate, artistul a ajuns de URGENTA la SPITAL

Vesti triste pentru fanii lui Mihai Traistariu! Din pacate, artistul a ajuns de URGENTA la SPITAL.

Mihai Traistariu a trecut prin momente dificile, insa abia acum a hotarat sa vorbeasca despre incidentul dureros pe care l-a suferit in luna Ianuarie.

Pe pagina sa de socializare, artistul a dezvaluit ca a cazut pe gheata, si-a rupt mana si a avut nevoie de interventia medicilor. Starea sa de sanatate este una buna, insa mai are dureri.

„Mi-am rupt mâna în ianuarie, am căzut pe gheaţă, nu am pus-o în ghips. Încă mă mai doare”, a spus Mihai Traistariu, pe care fanii l-au sfatuit sa nu neglijeze si sa mearga urgent la medic.

Reamintim ca zilele trecute Mihai Traistariu a devenit vegetarian, asa ca le-a vorbit deschis despre optiunea sa.

„Prima zi fără carne. Aseară m-am hotărât să devin vegetarian. Pentru a două oară în viață. Ziua de azi a decurs normal. Două ouă fierte dimineață și o cafea. 

La prânz am mâncat în fugă, la mall în București: fasole, salată de varză, salată de vinete, pâine, prăjitură, apa plată.

Seara, pe la 19.00: brânză cu mămăligă și smântâna, cartofi gratinați, clătite cu dulceață, suc. Ce ușor e! Ce atâta carne?

Motivul meu e simplu și are strictă legătură cu ființele vii și cu dreptul lor la viață. Atât. Vorba Irinei Loghin:”da’ ce ?! … eu mănânc cadavre ?”. #vegetarian #sănătate #tinerețe #frumusețe. Tot ce am de făcut acum e să-mi calculez cu precizie necesarul de vitamine și minerale și să suplinesc acel B12 care nu prea iese la socoteală, ca să nu am carențe. Simplu ca bună ziua”, a scris Mihai Traistariu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X