Vesti TRISTE pentru fanii lui Dan Capatos! Din pacate, MEDICII au facut ANUNTUL ingrijorator: „A ajuns la spital, intr-o stare destul de…”

Fanii emisiunii Xtra Night Show sunt nelinistiti! Din cauza unor probleme de sanatate, Dan Capatos nu a reusit sa fie prezent la carma emisiunii a carei gazda este de ani buni.

Mai mult decat atat, pe pagina sa de socializare, Dan Capatos a publicat o fotografie, in care apare in timp ce i se administra o perfuzie.

„Motivul din cauza căruia nu ajung la emisiune. A doua oară, în 23 de sezoane… Vă mulţumesc pentru înţelegere”, este mesajul aparut in dreptul fotografiei.

Pentru moment, Catalin Bordea este cel care l-a inlocuit pe Dan Capatos, dar si persoana care a oferit informatii despre starea de sanatate a celebrului prezentator TV.

„Dan are o problemă de sănătate, o enterocolită. A ajuns la spital, într-o stare destul de delicată, iar acum este acasă. N-a lipsit niciodată până acum. Îi dorim însănătoşire grabnică şi ne dorim ca mâine să fie aici”, a dezvaluit Catalin Bordea.