Veşti triste pentru fanii lui Alexandru Arşinel! Indrăgitul actor trece prin momente cumplite: „Este o mare dramă pentru toți cei care…”

Veşti triste pentru fanii lui Alexandru Arşinel! Indrăgitul actor trece prin momente cumplite: „Este o mare dramă pentru toți cei care…”
Veşti triste pentru fanii lui Alexandru Arşinel! Indrăgitul actor trece prin momente cumplite: "Este o mare dramă pentru toți cei care..."

Alexandru Arșinel traversează probabil una dintre cele mai grele perioade din viața sa. După ce și-a pierdut colegă de scenă și bună prietenă, pe Stela Popescu, actorul este îngrijorat acum din cauza soției sale.       

„Sunt bine, povestea mea de viaţă din ultima perioadă este aceeaşi cu necazuri. Marilena, soţia mea, nu este bine. Cu pregătirile pentru anul acesta, e un al important, 100 de ani de la unire, pregătim ceva. Soţia mea e bine, nu că e împăcată cu situaţia în care este, are şi momente foarte bune şi momente mai… triste”, a spus Alexandru Arsinel la Antena Stars.

Anunţul decesului actriţei Stela Popescu a fost ca un şoc pentru lumea teatrului românesc, dar mai ales pentru colegul ei de scenă, Alexandru Arsinel.

„Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat Ursu Adrian. Vai de mine!”, a spus Alexandru Arşinel, plângând în hohote.

”Am avut un spectacol zilele astea, nu ne vine a crede. Este o mare dramă pentru toți cei care au iubit-o, dar pentru mine vă dați seama”, a spus actorul înainte să intre în curtea partenerei sale de scenă. El a mai spus că actrița a fost găsită fără viață în locuința ei din București de către fiica sa, Doina Maximilian, și a afirmat că ar fi avut o hemoragie internă.

“Stela a fost unică și nu îmi găsesc cuvintele pentru a o defini în lumea asta românească (…) A fost un om extraordinar, atât trebuie să știți și a dispărut jumătatea cealaltă. (…) Vorbeam în fiecare zi, se simțea bine. Tocmai hotărâsem să discutăm despre ce vom face în Spania pe 1 decembrie (…) Ea niciodată nu dădea semne de oboseală”, a mai spus Alexandru Arșinel.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X