evzmonden.ro Web analytics

Vesti triste pentru fanii Andreei Marin! Dupa luni intregi in care s-a confruntat cu DUREREA, acum a facut ANUNTUL: “Am nevoie de ajutor și …”

Vesti triste pentru fanii Andreei Marin! Dupa luni intregi in care s-a confruntat cu DUREREA, acum a facut ANUNTUL: “Am nevoie de ajutor și …”
Vesti triste pentru fanii Andreei Marin! Dupa luni intregi in care s-a confruntat cu DUREREA, acum a facut ANUNTUL: "Am nevoie de ajutor și ..."

Dupa luni intregi de chin, cauzate de o durere la umar pe care a neglijat-o si a sperat ca va trece de la sine, Andreea Marin a ajuns pe mana medicilor.

Din cauza dificultatii in folosirea mainii drepte, Zana a hotarat sa apeleze la ajutorul medicilor specialisti in vederea recuperarii medicale, informeaza B1.

“O durere de umăr. La început am spus că m-o fi tras curentul, cum obișnuim noi să spunem. Unii medici în ziua de astăzi spun că nici nu există o așa poveste cu curentul, care te afectează, ci că ai făcut cu siguranță o mișcare greșită, ceea ce s-a întâmplat și în cazul meu.

Fac sport destul de mult. Uneori mă grăbesc și asta nu e bine, pentru că nu am făcut încălzirea așa cum se cuvine. Pe moment nu am simțit vreo mare durere, dar în timp am observat că nu mai pot nici să bag mâna în haină, deci nu pot duce mâna mai mult decât atât în spate, am nevoie de ajutor ca să mă îmbrac pur și simplu. Nu pot ridica lucruri grele, până la urmă e mâna dreaptă, de care ai atâta nevoie.

Cert este că în felul acesta am ajuns la specialiști, după luni de zile în care am crezut că o să treacă de la sine, lucru care nu s-a întâmplat. Deci acum urc de 10 ori pe zi dealul de lângă casa mea cu bicicleta, pentru că doar asta pot să fac cum se cuvine și nu sportul pe care îl făceam înainte. E deranjant, firește”, a povestit Andreea Marin, pentru libertatea.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X