Vesti triste! Mihai Constantinescu va fi deconectat de la aparate? Iata ce hotarare a luat sotia celebrului artist

Vesti triste! Mihai Constantinescu va fi deconectat de la aparate? Iata ce hotarare a luat sotia celebrului artist
Vesti triste! Mihai Constantinescu va fi deconectat de la aparate? Iata ce hotarare a luat sotia celebrului artist

Vesti triste! Mihai Constantinescu va fi deconectat de la aparate? Iata ce hotarare a luat sotia celebrului artist.

Mihai Constantinescu se afla in continuare in coma la spitalul Floreasca din Capitala.

Reamintim ca artistul a suferit un atac de cord si a fost gasit in casa, inconstient, de catre sotia lui.

In momentul de fata, Mihai Contantinescu este in coma si este tinut in viata cu ajutorul aparatelor.

Din pacate, cele zece minute in care inima artistului nu a functionat, i-ar fi afectat extrem de tare creierul acestuia.

Potrivit KanalD, Mihai Constantinescu are sanse de doar 3% sa isi revina, iar in eventualitatea in care ar iesi din coma, sansele de a duce o viata normala in continuare sunt doar de 1%.

Recent, fosta sotie a indragitului artist, Mihaela Constantinescu, sustine ca inima acestuia ar fi inceput sa isi recapete din functii.

„Ma simt foarte rau, ma simt ingrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sanatate a lui Mihai este acum stabila. Inima si-a reluat toate functiile. Ma intalnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona si cativa prieteni suntem familia lui. Acum toti suntem concentrati pe rugaciune”, a declarat aceasta.

Potrivit sursei mai sus mentionata, medicii i-ar fi recomandat deja Simonei Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, sa semneze deconectarea artistului de la aparate, pe motiv ca sansele de recuperare ale artistului sunt aproape inexistente. Simona nu a fost de acord cu recomandarile specialistilor, sustinand ca nu va face asta vreodata!

Mai mult decat atat, Simona continua sa creada intr-o minune, ba chiar a mers sa se roage inclusiv la moastele Sfnatului Nectarie, depuse la manastirea Radu Voda, situata in Bucuresti.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X