Vești triste! Personajul principal din serialul ”Gulperi” va primi vești proaste. Micuțul Can va fi răpit! Gulperi este pusa în fața unei alegeri dificile!

Vești triste! In incercarea disperata de a-l gasi fiul , Gulperi va fi fortata sa ia o decizie dificila.

Necazurile se vor tine lant de Gulperi, aceasta ii pregateste o petrecere surpriza fiului ei cel mic, Can.  Dar mama lui isi da seama ca aceasta este rapit. In incercarea ei disperata de a-l gasi, Gulperi va fi fortata sa ia o decizie dificila.

Planul pus la cale de Seyma si Yakup capata contur

Planul pus la cale de Seyma si Yakup capata contur, pe masura ce acestia vor sa isi duca la indeplinire scopul comun. Avocatul Kadir isi da seama de intentiile sotiei sale si o sustine neincetat pe Gulperi, informează kanald.ro.

Citește și: Pasiunea secretă a Ilincăi Vandici: „Eram leșinată, pentru că...”

Desi Gulperi isi pastreaza sperantele pentru a-l gasi pe Can la timp, aceasta va fi doborata de vestea pe care o va primi.

Nu ratati un nou episod al serialului “Gulperi” difuzat in aceasta seara, la ora 20.00, la Kanal D!

Recent,  Kanal D a dat o veste fulger. George Mihai și Andreea Stavroiu, prezentatoarea care a devenit cunoscuta publicului odata cu participarea ei in primul sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”,  vor prezenta “ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, difuzata la Kanal D in fiecare sambata, de la ora 15:00.

Andreea marturiseste ca se bucură extrem de tare de noua experienta si, odata cu debutul ei in calitate de coprezentator al emisiunii, va avea ocazia de a experimenta o noua etapa a carierei sale.

Toate experientele noastre, care nu sunt putine, le vom împărtăși

„Sunt extrem de entuziasmata ca încep un capitol nou din viața mea, odată cu emisiunea ROventura. Acest proiect minunat imi da ocazia sa îmbin doua mari pasiuni: televiziunea și călătoriile, motiv pentru care ma consider o norocoasa. Alături de colegul meu, George Mihai, voi face înconjurul acestei tari, vom vizita o mulțime de locuri frumoase și vom face cunoștința cu oameni minunați, deschiși sa ne spună poveștile lor. Toate experientele noastre, care nu sunt putine, le vom împărtăși cu cei care ne urmăresc, astfel încât vor simți și ei spiritul calatorilor”, spune Andreea Stavroiu.