Vesti triste despre Medeea Marinescu! Indragita actrita a ajuns de urgenta la spital, la scurt timp dupa ce a coborat de pe scena.

Actrita a jucat impreuna cu Florin Piersic, insa a inceput sa se simta rau si a ramas fara voce.

„Am jucat aseară (luni seară – n.r.) cu o viroză mai veche. Efortul nostru e destul de mare, cum aţi văzut, şi vocal. În culise, aveam pe masă medicamente pe care le luasem înainte de a intra pe scenă. Dar de dimineaţă am rămas fără voce. Astăzi, (marţi – n.r.) avem spectacol la Braşov, iarăşi o sală mare, plină. Am fost la cea care este prietena tuturor actorilor. La dânsa fugim când ne ajunge cuţitul la os. Am rugat-o să mă repare până la ora 19.00. Am făcut injecţii, mi-a interzis să vorbesc până la ora spectacolului şi mi-a dat un tratament”, a declarat Medeea Marinescu pentru click.ro.

Ce le-a transmis Florin Piersic telespectatorilor

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

„Astăzi, împreună cu Medeea, împlinim 1.270 de spectacole de când jucăm această piesă nu doar în România, la Bucureşti, ci şi în toate oraşele pe care le ştiţi, Bruxelles, Ljubljana, Toronto, Montreal, Tel Aviv, Windsor şi Londra. Noi suntem emoţionaţi şi bucuroşi că aţi venit şi astăzi în număr mare aici. Aşa cum spunea maestrul Radu Beligan, cel mai preţios partener al nostru de scenă este publicul. Deci dumneavoastră. Să vă dea Dumnezeu ce ştiu eu, iar eu ştiu o grămadă de prostii. Vă îmbrăţişez cu tot sufletul”, a spus Florin Piersic, stârnind ropote de aplauze.