Veşti TRISTE despre Mădălina Ghenea. Fanii actriţei sunt în STARE DE ŞOC: „Asta îmi va atenua și durerea …”

Veşti TRISTE despre Mădălina Ghenea. Fanii actriţei sunt în STARE DE ŞOC: „Asta îmi va atenua și durerea …”
Veşti TRISTE despre Mădălina Ghenea. Fanii actriţei sunt în STARE DE ŞOC: "Asta îmi va atenua și durerea ..."

Actrița Mădălina Ghenea a făcut un anunț sfâșietor pentru fanii ei, după ce a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate care au dus-o direct la spital. Se pare că nu este prima oară când frumoasa brunetă se confruntă cu astfel de probleme din dezvăluirile pe care le-a făcut pe o rețea de socializare, spre șocul fanilor ei.         

Mădălina Ghenea a postat un mesaj pe rețeaua de socializare Instagram prin care își anunță fanii din mediul virtual că problemele cu care se confruntă la coloana vertebrală au adus-o din nou în spital, cauzându-i dureri mari, relatează RTV.

În acest context, medicii au intervenit pentru a-i face injecții care să o pună din nou pe picioare.

„De câte ori mă simt extenuate din cauza nopților albe, specialiștii îmi fac un shot intravenos cu vitamine și oligoelemente, terapie (…) care conține: calciu, magneziu, seleniu, zinc, vitamin C și glutation. Sunt foarte mulțumită de rezultat, mai ales că aceste vitamine sunt absorbite rapid și au effect de durată. Asta îmi va atenua și durerea cauzată de fisura de la coloană”, a scris Mădălina Ghenea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X