Vesti imense pentru romani! Guvernul a facut ANUNTUL OFICIAL. Se dau cate 3000 de EURO!

Vesti imense pentru romani! Guvernul a facut ANUNTUL OFICIAL. Se dau cate 3000 de EURO!
Vesti imense pentru romani! Guvernul a facut ANUNTUL OFICIAL. Se dau cate 3000 de EURO!

Vesti uriase in randul romanilor! A fost lansat un program extrem de important. Este vorba de sume frumoase pentru producatori, iar rezultatele se pot observa. Guvernul a facut anuntul oficial!

A fost lansat programul guvernamental ‘Tomate 2019’, la Botosani! Primele productii de rosii sunt trimise in pietele din municipiul resedinta de judet. Prefectul judetului Botosani, Dan Slincu, si şeful Directiei pentru Agricultura, Cristian Delibas, au fost prezenti la prima recoltare de tomate din solariile unui producator particular din localitatea Hudum, comuna Curtesti.

„Implementarea programului guvernamental este în anul al treilea an. Având în vedere că în primul an am avut 65 de producători înscrişi, în anul al doilea, 102, şi astăzi, 91, şi urmează în ciclul doi să se mai înscrie producători, e automat un succes pentru judeţul Botoşani acest program”, a afirmat Cristian Delibas, potrivit Capital.

La randul sau, Constantin Aniculaiesei participa pentru al treilea an consecutiv la „Tomate 2019”, program despre care declara ca l-a incurajat sa cultive rosii, dar si sa investeasca in acest sector al agriculturii.

„Pentru noi, programul nu este bun, ci foarte bun. În primul rând, ne-a încurajat. Când am văzut că am primit 3.000 de euro, eu am investit 30.000 şi am făcut solariul. Al doilea an, am mai primit 3.000 şi am investit 40.000 şi am pus centrala termică”, a precizat Aniculaiesei, conform Capital.

Asadar, producatorii de tomate primesc anual un sprijin financiar din partea statului de 3.000 de euro pentru fiecare 1.000 de metri patrati de sere cu rosii.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X