evzmonden.ro Web analytics

Vești GROAZNICE despre STAREA DE SĂNĂTATE a lui Viorel Lis. ADEVĂRUL s-a AFLAT. Din păcate, este GRAV!

Viorel Lis si sotia sa, Oana, pozeaza cu ocazia casatoriei lor, la Centrul de Evenimente Ambasad'Or din Otopeni, 10 iulie 2011. MIHAI MITREA / MEDIAFAX FOTO
Vești GROAZNICE despre STAREA DE SĂNĂTATE a lui Viorel Lis. ADEVĂRUL s-a AFLAT. Din păcate, este GRAV!

Vești GROAZNICE. Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, se confruntă cu probleme grave de sănătate. În urma cu doua luni, soțul Oanei a ajuns de urgență la spital din cauza unui atac cerebral, unde, de altfel, a fost şi internat.

După ce starea lui părerea să fie mai bună, un anunț făcut de Oana Lis îngrijorează însă pe toată lumea: “Este sotul meu si il iubesc, trebuie sa fiu alaturi de el in orice moment, fie ca este vorba de boala sau de vreo bucurie”, a spus atunci Oana.

Dupa externarea din spital insa, problemele nu par a se termina pentru Viorel Lis! Drept dovada, prezent la aniversarea lui Mihai Mitoseru, joia trecuta, la un club de fite din Centrul Vechi, el nu a mai fost deloc omul dezinvolt de altadata. Mai mult, a stat retras intr-un colt si nu a scos nici macar un cuvintel.

“Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit acasa, de la atacul cerebral, nu prea mai poate sa vorbeasca. Oboseste daca spune ceva. Este cumplit, dar adevarat, starea lui este grava si abia mai se deplaseaza. Ce sa spun…nu poate sa mai comunice cu mine decat prin semne si, uneori, in cazuri fericite, in soapta”, a spus Oana Lis, potrivit b1.ro.

Reamintim că problemele din ultima perioadă au distrus-o pe Oana Lis. Într-o emisiune TV, soția fostului edil al Capitalei a recunoscut că în cele mai grele momente  ale vieții sale  s-a gândit la suicid. Din spusele vedetei, obezitatea o afectase fizic și psihic!

„În primul rând aveam momente când nu mă mai simțeam bine eu cu mine. Aveam momente în care mă gândeam să îmi iau viața. Aveam numai gânduri negre. Era clar că nu sunt bine, deși aparent era o antagonie foarte ciudată, pentru că eu iubesc viața și în același timp ceva din mine nu era mulțumit”, a spus Oana Lis la un post de televiziune

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X