Vești despre starea de sănătate a Claudiei Pavel. Cântăreața a spus TOTUL: „A fost o perioadă foarte grea…”

Vești despre starea de sănătate a Claudiei Pavel. Cântăreața a spus TOTUL: „A fost o perioadă foarte grea…”
Vești despre starea de sănătate a Claudiei Pavel. Cântăreața a spus TOTUL: „A fost o perioadă foarte grea...”
Autor:

Claudia Pavel ar fi fost otrăvită în emisiunea ”Ferma” de la Pro TV, susține cântăreața care imediat după ieșirea din show, a acuzat stări de rău și a mers de urgență la medic pentru investigații. Deși starea de sănătate pe care o are în prezent s-a ameliorat, Claudia Pavel a rămas cu sechele.

Mărturisirile sale i-au surprins pe mulți și vin la scurt timp după ce sora ei a dezvăluit că vedeta ar fi fost otrăvită. Paula a făcut declarațiile astfel încât ceilalți concurenți ai show-ului de la Pro TV să creadă că responsabilă de această faptă ar fi, de fapt, Brigitte Năstase.

„Claudia când a venit acasă, i-a ieșit la analize că i s-au pus niste chestii în mâncare”, a spus sora lui Cream.

Chiar dacă au trecut două luni de când Claudia Pavel a ieșit din concurs și, potrivit declarațiilor făcute recent de aceasta, din nefericire, a rămas cu sechele.

“M-am resimțit cand am ieșit, mi-am facut niște controale și mi-am revenit. Păstrez, în schimb, o oboseală cronică! A fost o perioadă foarte grea, agitată, cu mult consum nervos și cu somn puțin”, a declarat Claudia Pavel pentru Gazetă Sporturilor.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X