VESTEA-SOC care a produs HAOS in lumea manelelor! Florin Salam, „MORT IN HOTEL”. Fanii sunt INGROZITI!

VESTEA-SOC care a produs HAOS in lumea manelelor! Florin Salam, „MORT IN HOTEL”. Fanii sunt INGROZITI!
VESTEA-SOC care a produs HAOS in lumea manelelor! Florin Salam, "MORT IN HOTEL". Fanii sunt INGROZITI!

Florin Salam, indragitul interpret de manele, a luat bataie de la interlopi! Evenimentul neplacut nu s-a întamplat in Romania, ci in Italia, la Milano, unde Salam a fost batut mar de un interlop. Momentul in care regele manelelor a fost lovit a aparut pe retelele de socializare si s-a viralizat instant.

In urma acestui episod dramatic, s-a zvonit ca maneslistul ar fi fost gasit mort in camera de hotel in care era cazat: „Era o nebunie în Italia printre noi, românii, din zonă! Nimeni nu ştia ce se întâmplă de fapt cu manelistul! Noi am aflat ca era mort deja în cameră de hotel, iar vestea asta s-a răspândit cu repeziciune. Eram de-a dreptul şocaţi!

Am înţeles că, iniţial, Florin Salam a fost bătut cu bestialitate în Milano, dar chiar să fie ucis, ar fi fost ceva foarte grav! Noroc că peste câteva ore s-a făcut lumina în cazul lui şi am aflat că este teafăr, dar speriat! Atunci, s-au liniştit toţi. Va daţi seamă ce zarvă s-ar fi făcut pe aici ca violentă de la nuntă să se transforme în vreo crimă! Slavă Domnului că nu s-a întâmplat aşa şi până la urmă, cântăreţul a ajuns în perfectă stare în Romania”, a declarat un român stabilit în Italia de mai bine de 15 ani, potrivit wowbiz.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X