VESTEA-SOC a zilei! A murit ‘Regele petrecerilor’. Cancerul l-a rapus – FOTO

VESTEA-SOC a zilei! A murit ‘Regele petrecerilor’. Cancerul l-a rapus – FOTO
VESTEA-SOC a zilei! A murit 'Regele petrecerilor'. Cancerul l-a rapus - FOTO

VESTEA-SOC a zilei! A murit ‘Regele petrecerilor’. Cancerul l-a rapus – FOTO.

Fostul iubit al Simonei Sensual, Nicu Maharu, s-a stins din viata la ora 03:30, in urma luptei cu cancerul.

In urma cu un an, cel supranumit ‘Regele petrecerilor’ a fost diagnosticat cu cancer si de atunci a inceput sa urmeze tratamentul specific bolii.

”Drum bun Maharule in noul tau drum”, ”Dumnezeu să-l ierte un mare caracter Nicu Maharu”, ”Dumnezeu sa te odihneasca in pace Om cu un caracter frumos ne mai intanlit vreodata”, ”Nu te vom uita niciodata Respect Nicu Maharu”

” Dumnezeu sa te odihneasca in pace nicule ! Sa ai grija de noi toți de acolo de sus ! Ai fost și vei rămâne o legenda !o sa rămâi mereu in amintirea noastră . Dumnezeu sa te aibe in paza lui ”, ”A murit Nicu Maharu , un bun prieten si un om de milioane. Condoleante drag prieten si nu te vom uita niciodată cei care te am cunoscut. Ai fost o legendă vie în Capitală. Nu pot să cred că ai plecat de printre noi. Ai lasat durere imensă pentru cei care te au cunoscut personal. Sa iti fie țărână ușoară, Dumnezeu sa te odihnească în pace”

”Dumnezeu să-l odihnească în pace pe bunul meu prieten Nicu Maharu”, ”DRUM BUN… prietenul meu…18 ani de prietenie, cele mai frumoase amintiri..”, fiind doar o  parte dintre mesajele pe care apropiatii lui le-au tranmis dupa aflarea vestii triste.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X