Vestea morții lui Mihai Constantinescu a căzut ca un trăsnet. Uite ce mesaje au apărut pe pagina lui de socializare

Vestea morții lui Mihai Constantinescu a căzut ca un trăsnet. Cel mai îndrăgit și apreciat interpret de muzică ușoară a murit la vârsta de 73 de ani.  Celebrul compozitor a murit marţi seară, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.

După această veste teribilă, admiratorii au început să posteze mesaje de condoleanțe pe pagina personală de socializare a artistului.

„Odihneste-te in pace suflet bun si bland caci noi generatia ta nu te vom uita niciodata! Ani de-a randul ne-ai umplut sufletele de bucurie si veselie si pentru asta iti suntem recunoscatori.
Drum bun in lumina!; Doamne cat de rau imi pare !! D zeu sa te calauzeasca in drumul tau spre cer , spre o lume minunata ….D zeu sa te odihneasca om special !!😢😢😢😢”, acestea sunt doar două din zecile de mesaje lăsate în urma decesului.

Citește și:

Reamintim că între Natalia Guberna și idolul său, Mihai Constantinescu, există o legătură nebănuită de care puțini oameni știu. În emisiunea Florentinei Fântânaru la De-a viața ascunselea, cântăreața care a fost descurajată și de tatăl ei, dar și de profesoara de canto pentru a urma o carieră în muzică, a reușit în acest domeniu datorită unui regizor din televiziune, dar și a prietenului său, Mihai Constantinescu.

Cel pe care îl considera un idolul al său i-a devenit prieten și chiar i-a compus o piesă: „Mihai Constantinescu este idolul meu. Titus Munteanu i-a cerut să-mi scrie o piesă. Și mi-a scris – „Visul” se numea și a fost difuzată la Revelionul din 1979. Țin minte că s-a filmat undeva la munte, cu zăpadă. Operatorul Viorel Sergovici se trântea pe jos… Pentru mine era ceva special. Eram între somități, filmam cu cei mai buni. Aveam emoții, dar în același timp eram sigură de mine”, a mărturisit Natalia Guberna, potrivit Antena 3.