Vestea momentului! O celebră actriță a făcut anunțul. Chiar dacă nu mai este așa de tânără,  o celebră actriță va deveni pentru a doiua oară mamă. Ea a povestit cum a aflat de această minune şi ce reacţie a avut fiica sa.

Tily Niculae a povestit la emisiunea Răi da buni că va deveni mamă pentru a doua oară: „Am plecat în Turcia, într-o insulă pustie şi dintr-odată mi s-a făcut poftă de smochine, eu nu prea am treabă cu fructele, dar de nicio culoare. Şi m-am dus să-mi iau smochine şi nu mi-am luat şi eu una două, mi-am luat un kilogram. Şi când am văzut că le-am mâncat dintr-odată, era fix ca în filmele alea, eram: ‘băi, e ceva dubios’ ”, a povestit Tily Niculae la emisiunea Răi da buni.

Foarte fericită a fost, a fost disperată

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

Celebra actriță a mai spus că fiica ei a fost foarte încântată când a aflat vestea: „Foarte fericită a fost, a fost disperată. Atâta i-a zis Dragoş: «Ai observat ceva în ultima vreme la burtica mamei tale?» Şi n-a apucat să-i zică că s-a mărit, că s-a umflat, că în secunda trei ea a început să ţipe şi i-a sărit în braţe”, a mai spus viitoarea mamă.