Vestea care va face înconjurul lumii: revenire de senzație în televiziune! Anunț de ultim moment

Vestea care va face înconjurul lumii: „Am revenit la TVR după multă vreme! Sunt invitată în direct de la 18.30 la emisiunea lui Nadine”, este mesajul Oanei Roman lăsat pe contul personal de socializare.

Oana -Petre Roman

Oana Roman, fata lui Petre Roman, și-a făcut apariția din ce în ce mai puțin pe micul ecran. Acest lucru s-a întâmplat după ultimul zvon apărut în presa online, pe motiv că s-ar fi îmbogățit în urma evenimentelor pe care le organizează pentru milionari.

Citește și:

Lucrurile nu stau chiar așa, Oana a declarat că și-a vândut apartamentul ca să poată să își cumpere o casă mai mare la curte ce valorează 160.000 de euro.

„Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, organizez multe evenimente importante, dar totuşi nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa. Eu mă trezesc cu noaptea în cap şi mai vin acasă după miezul nopţii. Am noroc cu Marius, că stă cu copilul”, a dezvăluit Oana Roman pentru click.ro.

Citește și:

Oana Roman se află acum în stadiul de amenajare a vilei. Aici, alături de fiica și soțul ei, va locui și mama sa, Mioara Roman, mai scrie sursa citată.

„Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce mi doreşte inimioara. Mi-a depăşit aşteptările. Toată viaţa mi-am dorit băi mari şi acum le am. Acum suntem in amenajări. Alerg după uşi, jaluzele şi toate cele. Mobila o am, e mobila mea veche de la apartamentul în care am locuit până acum. Ne-am mutat în noua casă mai devreme cu două săptămâni, prin bunăvoința vechilor proprietari”, a mai spus fiica Mioarei Roman.