Vestea care a luat prins surprindere showbizul românesc! What’s Up și Simina au divorțat! Artistul a făcut anunțul: „Te iubesc ca om, Simina…”

După o căsnicie care a durat trei ani și 9 ani de când sunt împreună, Whatsup și Simina, unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc, au divorțat. Într-un mesaj postat pe contul personal de socializare, artistul a spus ce a dus la separarea de soția lui, Simina.

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer. P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a scris artistul pe contul de socializare.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș