}

Vestea acestei toamne! Monica Gabor, MAMA pentru a doua oara: „Am avut emoții, dar într-un final a meritat …”

Vestea acestei toamne! Monica Gabor, MAMA pentru a doua oara: „Am avut emoții, dar într-un final a meritat …”
Vestea acestei toamne! Monica Gabor, MAMA pentru a doua oara: "Am avut emoții, dar într-un final a meritat ..."

Monica Gabor este un om dispus să facă multe compromisuri pentru bărbatul de lângă ea. A început cu fostul soț, Irinel Columbeanu, când aceasta s-a convertit la religia milionarului de la Izvorani, astfel având o nuntă catolică.

In prezent, Monica Gabor s-a stabilit in America, alaturi de Mr. Pink, iubitul sau asiatic, cu care a inceput o frumoasa poveste de dragoste in urma separarii de Irinel Columbeanu.
Din casnicia pe care Monica Gabor a avut-o cu Irinel Columbeanu a rezultat si o fetita, Irina. In momentul de fata, se pare ca fosta doamna Columbeanu este din nou mamica, dar de data asta de baiat.
Nu, inca nu este insarcinata! Este vorba de baietelul lui Mr. Pink dintr-o casnicie anterioara, care recent s-a mutat in casa celebrului cuplu si pare sa se inteleaga de minune cu mama sa vitrega, informeaza B1.
Eu și Antony am făcut împreună un discurs despre pace inspirați de Dalai Lama. Am avut emoții, dar într-un final a meritat pentru că a fost in onoarea Zilei Internaționale a Păcii. L-am îmbrăcat frumos în hainele lui tati, care a fost călugăr în trecut, și a intrat imediat în atmosferă’, a scris Monica Gabor pe una dintre retelele de socializare.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X