Veste uriasa! Un fotbalist celebru a primit cel mai frumos cadou de Craciun: “O sa fiu tatic de bebelina!”

Mijlocașul Alex Băluță, în vârstă de 26 de ani, va deveni în luna aprilie tatăl unei fetițe

Anunț emoționant. Cunoscutul fotbalist, Alex Băluță, în vârstă de 26 de ani, a anunțat că va deveni tătic anul viitor, urmând să aibă o fată, scrie cancan.ro. El a postat pe contul său de Instagram și o fotografie în care se vede că soția lui, Diana, este însărcinată.

Fotbalistul a dezvăluit că soția sa , Diana, va naște în luna aprilie, sarcina ei fiind una toxică, motiv pentru care a trecut printr-o serie de suferințe în primele patru luni ale sarcinii. Alex Băluță spune că acum totul este bine iar Diana se simte excelent.

Sunt convins că o să ne descurcăm in rolul de părinți

Citește și: Coincidență uimitoare! Toate cele trei vecine din serialul „La bloc” sunt însărcinate!

„Sunt foarte fericit. Diana o să nască în aprilie. Este vorba de o fetiță, o să fiu tătic de bebelină! A avut mult de suferit până acum (n.red. – soția sa), căci 3-4 luni, sarcina a fost toxică și s-a chinuit mult.

Mulțumesc lui Dumnezeu, acum totul este bine și se simte foarte bine și ea, dar și copilul. Sunt fericit că e fetiță, nu mă vedeam tată de băiat acum, nu am răbdare. La fete cedez mai ușor, las de la mine.

Fetele sunt mai lipicioase! Cred că fiecare om este împlinit atunci când află că va deveni părinte. Și eu am fost la fel și mă simt cel mai fericit. Asta este cea mai mare motivație a mea de până acum. Sunt convins că o să ne descurcăm in rolul de părinți” a declarat Alex Băluță, potrivit spynews.ro.