Veste uriașă! Se anunță un show incendiar. Șefii de la Kanal D a menționat că show-ul “Imi place dansul” isi va anunta marele castigator, in curand. Ei spun că această emisiune ajunge la final, sambata, 9 noiembrie. Unul dintre dansatorii intrati in competitie va intra in posesia marelui premiu de 100.000 de lei.

Veste uriașă! Conform sursei, emisiunea și-a ales deja temele. Cele mai interesante teme pe care le-au avut de pregatit concurentii sunt: Halloween, Bollywood, Rock&Roll, Gypsy sau Folclor international. Acestea sunt doar cateva dintre conceptele emisiunii care au avut loc de-a lungul competitiei . Spectacolul dansului a fost la superlativ si le-a pus la incercare concurentilor, de fiecare data, creativitatea, talentul si rabdarea.

Citește și:

Așadar, acum când emisiune ajunge la final, marea finala va aduce in fata telespectatorilor cei mai apreciati dansatori, care si-au pastrat locul in această competiție . Acestia vor demonstra pentru ultima data, in fata juratilor si a telespectatorilor, talentul si daruirea lor pentru dans.

In Semifinala care va avea loc sambata aceasta, 2 noiembrie, incepand cu ora 22:00, prezentatorii emisiunii “Imi place dansul” vor anunta ca in marea Finala se vor lupta sase dansatori pentru marele premiu.

“Lupta pentru premiul de 100.000 de lei a intrat pe ultima suta de metri. Asta inseamna ca la sfarsitul serii vom avea eliminari in masa. Trei concurenti vor parasi competitia. Saptamana viitoare va avea loc marea finala <Imi place dansul>”, anunta Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu, informează Kanal D.