Veste uriasa in televiziune! Dupa o pauza lunga, Dan Diaconescu isi pregateste aparitia pe micile ecrane. Fostul prezentator a dat lovitura!

Dan Diaconescu, care a dispărut din lumea televiziunii de ani buni, ar putea face o mișcare neașteptată. Fostul om de televiziune are interdicție de a vorbi în public, după ce a fost condamnat pentru șantaj.

Dan Diaconescu se pare că vrea să revină în lumea televiziunii, fostul prezentator și patron de presă depunând la Curtea de Apel Apel Bucureşti o cerere pentru a scăpa de interdicția de a vorbi în public.
Dan Diaconescu a făcut furori cu emisiunea pe care o prezenta la OTV. A devenit atât de popular încât a creat și un partid politic, unde a obținut un scor uluitor la acel moment, peste 17%. Între timp formațiunea s-a destrămat și aleșii au migrat pe la alte partide, conform Capital.
Fostul patron al OTV se gândește să revină din nou pe sticlă, dar așteaptă să-i expire interdicția. Încă nu s-a gândit exact unde și cum, dar cu siguranță testează mai multe variante. Conform surselor Capital, el ar dori să reia formatul OTV și i-ar plăcea să revină la Rtv, unde a mai fost angajat.

Citește și: Punct și de la capăt. Chuck Norris revine în televiziune

„Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”, a spus Dan Diaconescu pentru cancan.ro, când a fost chestionat în privința revenirii sale pe micul ecran.