Veste uriasa in showbiz-ul romanesc! Antonia a vorbit despre al patrulea COPIL: „Suntem foarte fericiti!”

Alex Velea și Antonia sunt unele dintre cele mai iubite vedete din showbizul românesc și nu se sfiesc nicio secundă să își arate dragostea pe care și-o poartă.

Pe langa faptul ca se inteleg de minune, cei doi au o familie de invidiat, impreuna cu cei doi baieti, Akim si Dominic. Antonia are si o fetita, rezultata din casnicia cu italianul Vincenzo Castellano.

Recent, Antonia a vorbit despre viata sa personala si a marturisit ca nu exclude ideea de a mai avea un copil, insa nu isi doreste sa grabeasca lucrurile, informeaza Libertatea.

„Am fost recent în Italia. Am fost și cu Alex. Am fost la Maya, a crescut, e foarte frumoasă și talentată. Dansează și se uită pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit”, a spus Antonia, potrivit sursei mai sus mentionata.

„Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa. Îmi place foarte mult să stau acasă cu Alex și cu copiii, să ne uităm la filme.

Dominic și Akim au crescut acum și se iubesc foarte mult. Bine, mai sunt și certuri. Eu sunt șeful în casă, ei cu mine știu de frică. Când fac câte o prostioară nu-i pedepsesc, doar ridic puțin vocea la ei, se sperie și se potolesc imediat”, a mai spus artista.

Antonia si Alex Velea au parte de un stil de viata sanatos si fac tot efortul sa nu lipseasca de la orele de sport. Dupa trei sarci, Antonia se poate lauda cu o silueta demna de toata invidia, ba chiar recunoaste ca iubitul sau a motivat-o intotdeauna.

„El m-a motivat. Văzându-l pe el, am zis că nu am nicio scuză. Mă consider norocoasă și din acest punct de vedere, cu fitness-ul. Alex mă motivează foarte mult. Deci, îți mulțumesc, Alex Velea!”, a declarat Antonia pentru revista VIVA!