Elena Cârstea este o mamă mândră. Fiica ei ce mică, Adriana Cârstea, a terminat școala militară în America, iar fosta cântăreață a fost alături de ea la festivitatea de premiere.

După luni instrucție la una dintre cele mai mari baze militare de pe costa estică a Statelor Unite, Fort Jackson din Columbia, Carolina de Sud, tânăra, în vâstă de 18 ani, a devenit militar al armatei Statelor Unite, potrivit Libertatea.

„Fata mea este militar cu acte în regulă de astăzi. Sunt tare mândră de ea”, a spus Elena Cârstea, în vârstă de 57 ani, prezentă la ceremonia de înrolare a mezinei sale împreună cu soțul său, Gleen Mutart.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Menționăm că și fiica ce mare a Elenei, Sanda (22 ani) a terminat aceeași școală militară, fiind absolventă ( 2015) și acum este membru al Gărzii Naționale americane.

Reamintim că Elena Cârstea a renunţat la muzică ca să-şi împlinească visul cel mare, acela de a pleca în America. Cu toate că avea mare succes în România, ea a ales să renunțe la muzică în detrimentul altei meserii de unde se câștigă bine.

„În SUA munceşti din greu, dar se câştigă mai bine decât în România. Şi nu te deranjează nimeni până nu greşeşti sau faci vreo nenorocire. Sunt agent imobiliar la o companie şi am licenţă pe tot statul Florida. Avantajul e că pot lucra când şi cât vreau, iar programul e foarte lejer. Şi îmi place, plus că aici e cald tot timpul anului.”, a declarat Elena Cârstea.

După 13 ani de așteptare, Elena Cârstea a obținut cetățenia americană: „Azi am devenit cetăţean al Statelor Unite. Mulţumesc Matthew Cruz (avocatul meu) pentru tonele de documente pe care le-ai făcut pentru mine în toţi aceşti ani”, a scris zilele trecute Elena Cârstea pe contul personal de socializare.