Veste uriasa! Bebe Cotimanis, intalnire emotionanta cu fosta sotie la Penitenciarul Jilava: “Ne-am impacat!”

Actorul Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță – make up artist, au divorțat anul trecut, după 17 ani de relație. În acest an însă, s-au regăsit la Penitenciarul Jilava, pentru filmul “Între chin și amin”.

Florina Mărcuță este cea care a pus punct relației, după ce Bebe Cotimanis ar fi înșelat-o. Finalul relației amoroase nu a înseamnat și încheierea colaborării profesionale. Cotimanis (64 de ani) și Florina Mărcuță (50 de ani) s-au comportat ca doi profesioniști pe platourile de filmare ale producției cinematografice care spune povestea terorii din închisoarea comunistă de la Pitești.

Citește și: Cum arata Ileana Lazariuc in prezent! Se pare ca divortul ii prieste - FOTO

Florina Mărcuță a povestit pentru Click exact cum a decurs colaborarea cu Cotimanis, cel care în film are rolul unui comandant extrem de dur.

„Machiajul lui Bebe a fost făcut de mine şi a durat doar 20 de minute. Suntem prieteni acum, ne-am împăcat. I-am făcut o «tăietură» care, spre finalul filmului, trebuia să apară ca o cicatrice. Am lucrat foarte bine împreună, ne-am comportat ca doi colegi de platou şi ne-am văzut fiecare de «rolurile» noastre. De atunci, nu s-a mai ivit ocazia să colaborăm”, a declarat Florina.

În prezent, Bebe Cotimanis formează un cuplu cu Iulia Dumitru, actriță la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.