Veste SOCANTA pentru Romania! Un SEISM PUTERNIC se apropie. Gheorghe Marmureanu a facut ANUNTUL: „Cutremurul va fi adanc”

Veste SOCANTA pentru Romania! Un SEISM PUTERNIC se apropie. Gheorghe Marmureanu a facut ANUNTUL: „Cutremurul va fi adanc”
Veste SOCANTA pentru Romania! Un SEISM PUTERNIC se apropie. Gheorghe Marmureanu a facut ANUNTUL: "Cutremurul va fi adanc"

Pe 4 Martie s-au implinit 42 de ani de cand Romania a fost zguduita de cel mai puternic seism. 

Marele cutremur a avut o magnitudine de 7,3 grade pe scara Richter si a produs pagube majore si foarte multi oameni si-au pierdut viata.

Pe 4 Martie 1977 s-au prabusit peste 30. 000 de locuinte, peste 1.500 de persoane au murit si alte 11.000 au fost accidentate.

In momentul in care a fost intrebat de posibilitatea unui noi cutremur devastator in Romania, Gheorghe Marmureanu a oferit un raspuns sincer.

„Bineînțeles. Se pot produce cutremure de 10 grade, de altfel au existat în istorie astfel de seisme. Puțină lume știe că scara de intensitate a cutremurelor a fost stabilită după numărul de morți și de răniți. Acesta este criteriul. S-a observat că la un cutremur mai mare, să zicem de 7-8 grade, există mai multe victime, și tot așa”, a explicat acesta, potrivit B1.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X