Veste șocantă în showbiz-ul românesc! Un renumit designeri de la noi se confruntă cu grave probleme de sănătate. Medicii i-au pus un diagnostic sumbru

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai renumiți designeri din România, a primit o veste șocantă din partea medicilor. Celebrul designer a fost supus unor analize amănunțite, într-o renumită clinică din Istanbul, în urma cărora doctorii au pus un diagnostic șocant și au decis să-l opereze în regim de urgență, informează cancan.ro.

Așadar, Cătălin Botezatu va fi operat în următoarele ore. Din câte se pare, în urma intervenției chirugicale medicii îi vor tăia jumătate din colon.

Citește și: Cătălin Botezatu a renunțat la cel mai mare vis. Adevărul din spatele acestei decizii

“I se va tăia jumătate din colon!”

“Deși urmează o intervenție extrem de dificilă, Cătălin privește partea bună a lucrurilor, și anume faptul că a depistat această tumoră în fază incipientă. Abia azi a înteles importanța controalelor medicale regulate. E foarte încrezător că totul o să decurgă bine chiar dacă medicii l-au anunțat că i se va taia jumătate din colon”, a declarat o persoană din anturajul lui Catalin Botezatu.