Veste soc pentru telespectatori! Dan Negru pleaca de la Antena 1?! Prezentatorul TV pleaca din Romania: “Publicul de acolo le intelege pe toate.”

Dan Negru este unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania! Acesta poate fi urmarit saptamanal pe micile ecrane, insa nu in Romania, ci in Rebublica Moldova, in cadrul postului TV Prime.

Dan Negru va fi gazda emisiunii ‘Roata Norocului’, in varianta de peste Prut!

„Este mult mai greu să faci televiziune în Moldova, decât în România. De ce? Pentru că publicul este bilingv: vorbitor de rusă și de română și are ofertele posturilor rusești, ale celor moldovenești, românești și ucrainene. Publicul de acolo le înțelege pe toate.”, a declarat vedeta, scrie paginademedia.ro.

Citește și: Punct și de la capăt. Chuck Norris revine în televiziune

Nu este pentru prima data cand Dan Negru colaboreaza cu postul Prime din Republica Moldova! Prezentatorul TV are un parteneriat de peste 11 ani cu acestia.

Tot peste Prut,  Dan Negru a prezentat si show-ul „Da sau nu’, realizat dupa formatul international „Deal or not deal’. In plus, tot pentru Prime a realizat si quiz show-ul „Vrei sa fii milionar”.

Dan Negru ar fi declarat pentru revista VIVA! ca pe fluturasul sau de salariu ar aparea suma de 135.000 de euro pe sezon! Daca suma este reala sau nu, ramane un mister, prezentatorul TV fiind singurul care detine raspunsul la aceasta intrebare.