VESTE ŞOC în lumea filmului. Un mare ACTOR S-A SINUCIS. A lăsat în urmă un BILET DE ADIO şi multe semne de întrebare: „Suntem devastaţi…”

VESTE ŞOC în lumea filmului. Un mare ACTOR S-A SINUCIS. A lăsat în urmă un BILET DE ADIO şi multe semne de întrebare: „Suntem devastaţi…”
VESTE ŞOC în lumea filmului. Un mare ACTOR S-A SINUCIS. A lăsat în urmă un BILET DE ADIO şi multe semne de întrebare: "Suntem devastaţi..."

Brad Bufanda, unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, cunoscut pentru rolurile sale din „Veronica Mars” şi „Malcolm in the Middle”, s-a sinucis.

Presa din SUA scrie că trupul actorului ar fi fost găsit pe stradă, lângă o clădire din Los Angeles, vineri noaptea, după ce ar fi sărit în gol. Vedeta a lăsat un bilet de adio, pe care erau trecute numele părinţilor şi în care le-ar fi mulţumit persoanelor importante din viaţa sa.

„Suntem devastaţi. Era un actor foarte talentat, minunat şi atent. Încerca să-şi salveze cariera. Terminase două filme, aşa că suntem şocaţi şi îndureraţi că a murit”, transmis managerii săi, într-un comunicat de presă, citați de Mediafax. 

În urmă cu doar câteva zile, Brad Bufanda postase mai multe imagini pe reţelele de socializare în care amintea de problemele lui de sănătate şi de declinul carierei sale la Hollywood.

Sursa: evz.ro 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X